Oglasi |
|
Latest topics | » Socijalna anksioznostned kol 14, 2016 12:43 am by akadead » F07 Poremećaji ličnosti i ponašanja uzrokovani bolešću, oštećenjem i disfunkcijom mozgapet srp 29, 2016 1:25 pm by Vanesa Belan » F20 SHIZOFRENIJAsri srp 13, 2016 11:41 am by Dado007 » F23 Akutna i prolazna mentalna oboljenjačet lis 15, 2015 8:44 pm by Admin » F00 Demencija u Alzheimerovoj bolestipon lis 05, 2015 10:15 am by Admin » F40.0 Agorafobijapet ruj 18, 2015 7:41 pm by Admin » Kako se nositi sa smrću bliske osobe?čet vel 26, 2015 9:29 pm by Nara » F1x.2 Apstinencijski sindromsri vel 18, 2015 6:20 pm by akadead » F32 DEPRESIJAned sij 04, 2015 10:10 pm by Admin » NERAZUMIJEVANJEsri lip 04, 2014 1:15 pm by akadead » Prekomjereno znojenje - zbog stresa?pon lip 02, 2014 7:22 am by Admin » Samoozljeđivanje (samoranjavanje)čet svi 22, 2014 10:19 am by akadead » F60.6 Anksiozni (izbegavajući) poremećaj ličnostipet tra 11, 2014 9:37 pm by akadead » Pjesnički kutakned pro 22, 2013 9:40 pm by marny » Smiješne slikeuto stu 12, 2013 9:59 pm by Admin |
BRBLJAONICA |
|
studeni 2024 | pon | uto | sri | čet | pet | sub | ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of Psihijatrija on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Psihijatrija on your social bookmarking website |
|
feeds | |
|
| Moja fobija (strah od bliskosti) | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kairosa
| Naslov: Moja fobija (strah od bliskosti) pon lis 18, 2010 9:16 pm | |
| Mislim nije to klasična fobija al bi je mogla tu smjestit. Naime ja mogu s njima komunicirati na prijateljskoj bazi. Čak se i naći s nekim nasamo. ali stvar je u tome da ako se netko zainteresira za mene ja baš nisam sigurna u to. Uglavnom mislim da je to krevetski. A pogotovo sad kad sam stesala liniju. Ma pisala sam o tome ovdje. Neznam što da radim.Nemojte mi sad pričati da će mi to proči kad se zaljubim. Sita sam tih priča. Kad mi se netko sviđao ja njemu nisam i obratno. A redovno bi popušila kad bi netko rekao da se nekome sviđa ili on osobno. Ma neznam više što da pišem. Totalno sam se smotala. | |
| | | milorad
| Naslov: Re: Moja fobija (strah od bliskosti) pon sij 31, 2011 3:18 pm | |
| Cao! Moj problem je na neki nacin socijalna fobija! Meni je najveci problem sto ne mogu da uriniram kada me neko gleda ili zna da sam u toaletu!Medjutim sada mi to stvara probleme i kada sam to radim,imam poteskoce pri pvom kretanju mlaza tj.urina!Molim vas da mi neko odgovori ako moze putem E-mail ! | |
| | | harry
| Naslov: Re: Moja fobija (strah od bliskosti) pon sij 31, 2011 5:04 pm | |
| @ Kairosa..evo ja prvi neću reći, proći će kad se zaljubiš, već onog trena kad se odlučiš zaljubiti.... u međuvremenu prepusti se čarima koje ti je Bog podario... i uživaj u svakom trenu kao da ti je zadnji.. Sretno ti u lovu.. | |
| | | harry
| Naslov: Re: Moja fobija (strah od bliskosti) pon sij 31, 2011 5:12 pm | |
| @ milorad.. malo si nam škrt na prvom dijelu posta, koji je vjerojatno problematičniji, evo postavio bih ti smjernice.... - vrati se mislima u mladost i pokušaj se sjetiti da li si bio predmetom ismijavanjaod drugih mladića, - neugodna prva sexualna iskustva, - ismijavanje od strane roditelja ili plašenje tipa ; "ako nećeš...bla, bla...nećeš imati iz čega mokriiti. A sadašnje stanje, ako se pronađeš u ovome navedenome, ili se sam sjetiš nečega, moglo bi imati uzročno posljedične veze sa hormonima, koji su pak vezani na potisnuto psihićko maltretiranje, no u svakom slučaju posjeti urologa i napravi ultrazvuk bubrega, mjehura i prostate.. | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Moja fobija (strah od bliskosti) ned vel 13, 2011 3:36 pm | |
| Cini mi se da sam negdje procitala da i neki lijekovi mogu uzrokovati poteskoce s mokrenjem... Meni je takodjer neugodno ako znam da mi netko stoji pred vratima - jer se prejako cuje mlaz Nije mi to tako strasno. | |
| | | harry
| Naslov: Re: Moja fobija (strah od bliskosti) ned vel 13, 2011 7:24 pm | |
| - Admin je napisao/la:
- Cini mi se da sam negdje procitala da i neki lijekovi mogu uzrokovati poteskoce s mokrenjem...
..mislim da se ovdje definitivno ne radi o lijekovima, odnosno nisu lijekovi krivi za ovakve tegobe, jer je poteškoća mokrenja okolina ("gledatelji")..možda bi pomoglo da pokuša obaviti nuždu na pantovčaku..?.. šala.. sve u svemu ovo može imati velike posljedice (upale i popratne tegobe uzrokovane bakterijama), stoga pod hitno tražiti rješenje... | |
| | | Kairosa
| Naslov: Re: Moja fobija (strah od bliskosti) sub tra 16, 2011 11:34 pm | |
| Što ste mi uradili od teme jer je upao Milorad sa svojim mokrenjem.Uglavnom radi se o tome da se nikad nikome toliko ne svdim da me poželi vidjeti i sljedeći puta ne bi rekla da šaljem neke odbijajuće signale. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Moja fobija (strah od bliskosti) | |
| |
| | | | Moja fobija (strah od bliskosti) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |