imam 23 god..i jako mi je tesko trenutno zato se i obracam vama,,,u zivotu sam imala mnogo stresa,,ali sam o sve potiskivala u sebi da drugi nevide a u dusi sam patila,,dok jednu noc nije se sve promjenilo,,naime iz cista mira me je snaslo nesto kako da cu umrijet,pocela sam se trest plitko disati srce mi je lupalo kao ludo,,otisla sam na noge gumene,lebdim odjurila sam na hitnu kazeu nije ti nista i hajd kuci,,,e ja na tome nisam mogla ostati pa sam obilazila sve moguce doktoe dok mi nenadu uzrok,,,nasli su mi urodjenu aritmiju koja je sad pod kontrolom,a psihijatar nije bio bas nesto raspolozen pa mi je dao za smirenje po potrebi.e otkako sam cula da imam tu aritmiju ja od tada stalno osluskujem srce,,nespavam,i kad hocu da utonem u san skocim jer mislim da umirem,opsjednuta sam smrcu 24 sata,,sve sto radim mislim da mi je zadnje,placem stalno,nedruzim se ni skim izbjegajem izlazske,,muz me neshvata nimalo,sada imam konstantne vrtoglavice ,gumene noge,jedve disem a srce mi preskace stalno,,i cim preskoci ja dse uplasim i pocnem panicariti i mislim to je to,,sad umirem,,bojim se tih preskoka ivrtoglavica,,,a najveci problem je u tome sto mi niko nemoze pomoci,,jer niko mi nemoze izbrisati taj problem na srcu i nemoze me niko hipnotisat da zaboravim na to tako da neznam kako dalje imam 23 godine a totalni sam invalid,,niti mogu hodati,niti stajati dala bi sve da mi bude cisto u glavi i da vidim cisto a ne kao sada kroz maglu sve,,,,hvala svimaa,,