Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! uto lis 20, 2009 5:34 am
Jedna za lagano otvaranje okica...
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! uto lis 20, 2009 5:38 am
... i za dizanje na noge junačke!
Sunce
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! uto lis 20, 2009 7:48 am
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! sri lis 21, 2009 6:20 am
mmmm.... ovo je idealna stvar za lagani početak dana...
Sunrise, Sunrise Looks like morning in your eyes...
Norah Jones - Sunrise
Sunce
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! sri lis 21, 2009 9:13 am
Za sve koji vole...
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! čet lis 22, 2009 6:17 am
Jutroooooo!!!
Sunce
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! čet lis 22, 2009 7:03 am
I tebiiiiii! Dobro, lipo i dinamično!
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! čet lis 22, 2009 7:12 am
Sunce je napisao/la:
I tebiiiiii! Dobro, lipo i dinamično!
Čekaj da još izvalim koji haiku tam na pjesničkom odjeljku i dan bu mi potpun! ;-)
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pet lis 23, 2009 8:07 am
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pet lis 23, 2009 8:07 am
Sunce
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pet lis 23, 2009 8:42 am
Kako dooobroooo...
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pet lis 23, 2009 9:23 am
Reamonn - Through The Eyes Of A Child
Sweet innocent child, with your open eyes, you´ve seen us foul, we really are And I know that we will be tomorrow to their how can held this glory day? And I wish that this world will embrace you from magic stars and mystery. My open heart...
Why did we make it so hard, this life is so complicated until we see it through the eyes of a child. Why did we make it so hard, this life is so complicated until we see it through the eyes of a child.
I know you, I´ve seen your face before you brought me to this open door afraid to walk through Please take my hand And I know that they'll be tomorrow to their how can held this glory day? And I wish that this world will embrace you from magic stars and mystery. My open heart...
Why did we make it so hard, this life is so complicated until we see it through the eyes of a child. Why did we make it so hard, this life is so complicated until we see it through the eyes of a child.
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! sub lis 24, 2009 5:45 am
Jutro. Lagano, nježno, iziiii... šššš...
Norah Jones - Come Away With Me
Come away with me in the night Come away with me And I will write you a song
Come away with me on a bus Come away where they can't tempt us With their lies
I want to walk with you On a cloudy day In fields where the yellow grass grows knee-high So won't you try to come
Come away with me and we'll kiss On a mountaintop Come away with me And I'll never stop loving you
And I want to wake up with the rain Falling on a tin roof While I'm safe there in your arms So all I ask is for you To come away with me in the night Come away with me
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! sub lis 24, 2009 5:52 am
...šššš... još malo... :-)
Vozi me po cijelom gradu dok se ne digne sunce sviraj mi onu pjesmu što sam tražila jučer ljubi me tamo gdje najmanje ne voliš štipaj mi obraze dok ne porumenim.
Ne daj da nestane, ne daj da propustim dok se gase svjetla jedno za drugim ne daj da ovaj dan potraje predugo i ne daj da se sutra ne vidimo.
da la la lala ra la la lala la la la la
Reci mi tiho nešto da se nasmješim drži mi ruku da ne zaboravim znam da si ti paziš da se rastopim vodi me to mi treba da se ne izgubim.
Ne daj da nestane, ne daj da propustim dok se gase svjetla jedno za drugim ne daj da ovaj dan potraje predugo i ne daj da se sutra ne vidimo.
Ne daj da se sutra ne vidimo uz tebe sam tako sretna moje srce svo treperi svaki korak bliže tebi ne daj da se sutra ne vidimo ne daj da se sutra ne vidimo.
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! sub lis 24, 2009 5:57 am
... a sad se nježno još jednom podsjetite što to bješe ljubav... :-) (uživajte)
Gdje li si se do sad skrivala znam, negdje si uživala Kad god došla, dobro došla mi jer jedno za drugo mi smo stvoreni Ja odavno nikog ne ljubimi spreman sam sve da izgubim Kad god došla, dobro došla mi jer jedno za drugo mi smo stvoreni Podsjeti me što to bješe ljubavi bar na tren biti zaljubljen što to bješe, što to bješe ljubav i bar na tren biti zaljubljen Ja odavno nikog ne ljubim... Podsjeti me što to bješe ljubav...
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! ned lis 25, 2009 8:41 am
Lagano... TBF-Lud san za njom
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! ned lis 25, 2009 8:45 am
... legendarna... Barry White - Can't Get Enough Of Your Love Baby
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! ned lis 25, 2009 8:47 am
...
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pon lis 26, 2009 6:32 am
Inner Smile - Texas
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pon lis 26, 2009 6:35 am
Love Generation - Bob Sinclar
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pon lis 26, 2009 6:49 am
Sunce
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pon lis 26, 2009 8:36 am
obrati pažnju na posljednju stvar i legni tu kraj mene zaboravi na sve što znaš opusti se sad ne traži svoje vrijeme ja te volim volim da ti pogađam sne i ne razumijem zašto te smeta ne mari za to
obrati pažnju na posljednju stvar i sjećat ćeš se dugo povuci jos dim udahni volju za put i uzmi moju ruku ja te volim volim da ti pogađam sne i ne razumijem zašto te smeta ne mari za to
obrati pažnju na posljednju stvar zadrži me u sebi osjećam da lutam kroz terase svjesti nešto se u meni dijeli ja te volim volim da ti pogadjam sne i ne razumijem zašto te smeta ne mari za to