Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pet stu 06, 2009 1:12 pm
DC je napisao/la:
Sunce je napisao/la:
čuj, pa dotle je došlo?? da umišljaš da ti Karan pjeva "ostani"? ahahahahaha aj dobro, bar si prešao na domaće komade..a ne one strane, izvijajuće...
A čuj, em je mlađe slađe, em je susjedovo (čitaj "Strano") uvik bolje tako da još uvik se ložim na one uvozne dečkiće
E, ovo "mlađe je slađe" si pokupio od mene, nisi fora
harry
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pet stu 06, 2009 1:23 pm
Sunce
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pet stu 06, 2009 1:39 pm
Pekrasno, harry. Želin ti čarobna jutra na novom trosjedu.
Admin Admin
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pet stu 06, 2009 1:48 pm
Jedno pitanjce, onako, samo se nameće... asocijacija...
Ako on (harry) spava na trosjedu, znači li to onda da ga je žena izbacila iz bračnog kreveta? Ne, sigurno nije.
Sunce
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pet stu 06, 2009 1:54 pm
Joj, ne, ne i ne..zakaj te nije asociralo da im je ljepše i toplije zajedno tu spavati na novom trosjedu, a ne se prebacivati u hladnu sobu?
harry
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pet stu 06, 2009 2:00 pm
Sunce je napisao/la:
Joj, ne, ne i ne..zakaj te nije asociralo da im je ljepše i toplije zajedno tu spavati na novom trosjedu, a ne se prebacivati u hladnu sobu?
hehehehehehehe
harry
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pet stu 06, 2009 2:02 pm
harry
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pet stu 06, 2009 2:07 pm
harry
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pet stu 06, 2009 2:08 pm
@ DC ima i kod kuće "materijala".....
harry
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pet stu 06, 2009 3:09 pm
harry
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pet stu 06, 2009 3:14 pm
Kate
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pet stu 06, 2009 10:22 pm
Moj mami Mariji, koju volim najviše na svitu...
Sunce
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! ned stu 08, 2009 7:06 pm
Admin Admin
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! pon stu 09, 2009 7:38 am
Sunce je napisao/la:
Valjda zato jer je kod mene u svakoj sobi jednako toplo pa mi hladna soba uopće nije pala na pamet (priključeni smo na toplanu tako da je u cijelom stanu ista temperatura). Ma nema veze, trosjed, krevet, kinderbet, samo nek im je lijepo
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! sri stu 11, 2009 6:33 am
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! sri stu 11, 2009 6:52 am
Sunce
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! sri stu 11, 2009 9:09 am
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! sri stu 11, 2009 10:03 am
Admin Admin
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! sri stu 11, 2009 10:24 am
A gdje se ti skrivaš? Urednik glazbenog programa Šta ima novo?
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! sri stu 11, 2009 10:36 am
Admin je napisao/la:
A gdje se ti skrivaš? Urednik glazbenog programa Šta ima novo?
Ma, ostali smo samo dvojica na poslu pa je malo veća gužva... Šta ima novoga? Hvala Bogu, većinom dobre i lijepe stvari (eto, sad imam mrvicu vremena, pauza je pa kafenišem...)
Admin Admin
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! sri stu 11, 2009 10:37 am
Hahaha jel' se sjećaš serije "Dear John" (Dragi John) kad ona psihoterapeutkinja svakog tko se na grupi usudi otvoriti usta pita "Were there any... sexual problems?"
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! sri stu 11, 2009 10:49 am
Admin je napisao/la:
Hahaha jel' se sjećaš serije "Dear John" (Dragi John) kad ona psihoterapeutkinja svakog tko se na grupi usudi otvoriti usta pita "Were there any... sexual problems?"
Ne, nisam čuo to pitanje Stvarno...
Admin Admin
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! sri stu 11, 2009 10:59 am
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! čet stu 12, 2009 9:13 am
Who would have thought That you could hurt me The way you've done it? So deliberate, so determined
And since you have been gone I bite my nails for days and hours And question my own questions on and on
So tell me now, tell me now Why you're so far away When I'm still so close
You don't even know the meaning of the words "I'm sorry" You said you would love me until you die And as far as I know you're still alive, baby You don't even know the meaning of the words "I'm sorry" I'm starting to believe it should be illegal to deceive a woman's heart
I tried so hard to be attentive To all you wanted Always supportive, always patient What did I do wrong? I'm wondering for days and hours It's clear, it isn't here where you belong
Anyhow, anyhow I wish you both all the best I hope you get along
But you don't even know the meaning of the words "I'm sorry" You said you would love me until you die And as far as I know you're still alive, baby You don't even know the meaning of the words "I'm sorry" I'm starting to believe it should be illegal to deceive a woman's heart
You don't even know the meaning of the words "I'm sorry" You said you would love me until you die And as far as I know you're still alive, baby You don't even know the meaning of the words "I'm sorry" I'm starting to believe it should be illegal to deceive a woman's heart
Open heart Open heart It should be illegal to deceive a woman's heart
Open heart Open heart
nobody
Naslov: Re: Muzičke želje po narudžbi!!!! čet stu 12, 2009 9:19 am