Ljubomora mog supruga vec godinama uspjesno razara nas brak . Vrsta njegovog posla jos dodatno pogorsava njegovo stanje jer dugo izbiva iz kuce. Nakon posljednjih ispada gdje mi počinje spočitavati čak i dužinu mog radnog vremena -odlučila sam da više ne mogu i da nam treba stručna pomoć. Godine uvjeravanja i dokazivanja da ga ne varam , naravno nisu urodila plodom. Iako nikad nije našao nikakav konkretan dokaz da sam ga prevarila (kad i nisam) ne prestaje sumnjati. Najbanalnije situacije uspjeva iščitati kao sumnjive.Stvara scenarije u svojoj glavi koji su se možda dogodili.Svaku mušku osobu s kojom dolazim u doticaj vidi kao potencijalno opasnu tj. nekog s kim bi ga prevarila.Potpuni manjak samopuzdanja, paranoičan-rekla bih.
Molim Vas ako mi netko može dati kakvu povratnu informaciju da li je ovakav problem uspješno rješio psihoterapijom te koga bi ste mi preporučili.
Čitam o KBT ...geštalt...i ne znam što da mislim-kome da se javim s ovakvim problemom tj. tko se uspješnije bavi s ovim problemom.