Simona Gotovac: Muž mi je bio u šoku i na apaurinima
Suprug mi je u šoku, cijeli dan plače i išao je psihijatru na Rebro, kaže bivša Kraljica Hrvatske, demantirajući da ju je suprug ošamario na reviji
Sredinom ožujka Simona Gotovac (24) i suprug joj Ante bili su u Karlovcu na modnoj reviji. RTL je u nedjelju objavio da ju je suprug na toj reviji navodno ošamario.
- Nije istina da me ošamario! Čula sam za to jer me zvalo pedeset prijatelja da provjeri jesam li dobro - priča nam Simona dan poslije. Od šoka cijelu noć nije spavala.
- Ante ne bi ruku dignuo na mene. On je eksplozivan i mi se znamo porječkati, ali koji bračni par se ne svađa?! - uznemirena je Simona. Suprug joj je zbog šoka, kaže Simona, odmah išao psihijatru na Rebro i pije apaurine da se smiri.
- Cijeli dan plače. Što mi to treba, da slušam svog muškarca kako plače?! Imam dvojnu maternicu i ako se nerviram, izostane mi menstruacija - ogorčena je Simona. Čula je kako se priča da ona i suprug nerijetko orgijaju.
- Ante je abnormalno ljubomoran i ne bi me ni s kim dijelio u krevetu. Oboje smo Blizanci u horoskopu i hiperaktivni. Ante je moja obitelj i on i kći su mi najvažniji u životu. Briga me za druge. Što te ne ubije, ojača te - zaključuje Simona.
Izvor: 24sata.hr (08.04.2008.)
GRUDI JOJ U TRUDNOĆI NARASLE NA 'SEDMICU'
Simona se za Antu udala mjesec dana nakon što je 2004. osvojila titulu Kraljice Hrvatske. Zatrudnjela je i zbog toga odustala od svjetskog izbora za Kraljicu.