Psihijatrija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Psihijatrija

mentalno zdravlje, psihičke tegobe, ovisnosti i slični poremećaji

Početna stranicaPočetna stranica  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  
Login
Korisničko ime:
Zaporka:
Loginiraj me automatski: 
:: Zaboravih zaporku
Navigation
 Portal
 Index
 Članstvo
 FAQ
 Pretraľnik
Oglasi
Anksioznost Depresija on Facebook
Latest topics
» Socijalna anksioznost
PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptyned kol 14, 2016 12:43 am by akadead

» F07 Poremećaji ličnosti i ponašanja uzrokovani bolešću, oštećenjem i disfunkcijom mozga
PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptypet srp 29, 2016 1:25 pm by Vanesa Belan

» F20 SHIZOFRENIJA
PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptysri srp 13, 2016 11:41 am by Dado007

» F23 Akutna i prolazna mentalna oboljenja
PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptyčet lis 15, 2015 8:44 pm by Admin

» F00 Demencija u Alzheimerovoj bolesti
PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptypon lis 05, 2015 10:15 am by Admin

» F40.0 Agorafobija
PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptypet ruj 18, 2015 7:41 pm by Admin

» Kako se nositi sa smrću bliske osobe?
PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptyčet vel 26, 2015 9:29 pm by Nara

» F1x.2 Apstinencijski sindrom
PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptysri vel 18, 2015 6:20 pm by akadead

» F32 DEPRESIJA
PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptyned sij 04, 2015 10:10 pm by Admin

» NERAZUMIJEVANJE
PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptysri lip 04, 2014 1:15 pm by akadead

» Prekomjereno znojenje - zbog stresa?
PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptypon lip 02, 2014 7:22 am by Admin

» Samoozljeđivanje (samoranjavanje)
PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptyčet svi 22, 2014 10:19 am by akadead

» F60.6 Anksiozni (izbegavajući) poremećaj ličnosti
PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptypet tra 11, 2014 9:37 pm by akadead

» Pjesnički kutak
PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptyned pro 22, 2013 9:40 pm by marny

» Smiješne slike
PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptyuto stu 12, 2013 9:59 pm by Admin

BRBLJAONICA
Panic Away - kako se riješiti anksioznosti i paničnih napada
BLOG
studeni 2024
ponutosričetpetsubned
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Pretraľnik

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Social bookmarking
Social bookmarking reddit      

Bookmark and share the address of Psihijatrija on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Psihijatrija on your social bookmarking website
Statistika
Poll

PSIHOTERAPEUTI - preporuke

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
7heaven

PSIHOTERAPEUTI - preporuke Empty
PostajNaslov: PSIHOTERAPEUTI - preporuke   PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptysub oľu 14, 2009 12:26 am

Zna li netko, može li se u Zagrebu privatno na psihoanalizu? 
[Vrh] Go down
harry

harry

PostajNaslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke   PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptysub oľu 14, 2009 11:15 am

Kod svakog psihijatra koji obavlja privatnu praksu,no to ne znaći da je i najbolji izbor!Posavjetujte se sa liječnikom opće prakse neka Vas uputi ili pogledajte pod SOS post!
[Vrh] Go down
7heaven

PostajNaslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke   PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptysub oľu 14, 2009 11:41 pm

Kako kod svakog? Pa nisu svi psihoanalitički educirani, nisu svi čak niti psihoterapeuti!
Moja liječnica nije iz Zagreba pa sumnjam da će znati. A i ne treba mi uputnica, nije mi ništa. Nego se radi o tome da i sama krećem u edukaciju za psihoterapeuta pa bih u tu svrhu htjela proći terapiju i sama. Tako da mislim da ću to morati kod privatnika.
[Vrh] Go down
harry

harry

PostajNaslov: odgovor   PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptyned oľu 15, 2009 9:16 am

7heaven je napisao/la:
Kako kod svakog? Pa nisu svi psihoanalitički educirani, nisu svi čak niti psihoterapeuti!
Moja liječnica nije iz Zagreba pa sumnjam da će znati. A i ne treba mi uputnica, nije mi ništa. Nego se radi o tome da i sama krećem u edukaciju za psihoterapeuta pa bih u tu svrhu htjela proći terapiju i sama. Tako da mislim da ću to morati kod privatnika.
Ne mogu naslutiti kojim područjem se želite baviti no mogu Vam dati e-mail doktorice psihoterapeutkinje koja između ostalog vodi i psihosocijalnu pomoć žena oboljelih od raka dojke : marijana.bras@kbc-zagreb.hr
nadam se da će vam biti od koristi ova informacija! work1
[Vrh] Go down
7heaven

PostajNaslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke   PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptyned oľu 15, 2009 3:11 pm

Hvala!
Završila sam EMDR. Krećem s edukacijom iz REBT i također TA. A krajnja ambicija mi je završiti i psihoanalizu (zato sam mislila na neki način već krenuti s time).
[Vrh] Go down
Admin
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke   PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptypon oľu 16, 2009 8:49 am

Ooooo, već vidim kako će nam 7heaven biti korisna na forumu! cheers Dobro nam došla!
Držimo ti fige na rukama i nogama!
Što se tiče same psihoanalize, povremeno baci pogled na gornji dio stranice, gdje su Google oglasi - tu i tamo se pojavi poneki takav oglas, možda ti bude "upotrebljiv".
[Vrh] Go down
7heaven

PostajNaslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke   PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptyuto tra 14, 2009 10:15 pm

Evo iskustvo jedne moje kolegice, Gestalt je u pitanju:

"Ok, to je grupa Sanje Horvat , psihoterapeutkinje koja radi i privatno na lokaciji kod kvatrića.
Moguća je individualna terapija i grupna. Grupna terapija ti ima stupnjeve npr. početni, napredni itd. koji traju po 6 mjeseci i dosta se radi (jednom tjedno - četvrtak po 2h). Cijena po susretu (kako ind. tako i grupno) je 100 kn što je jako pristupačno.
Nisam još bila na indiv. ali za grupnu ju toplo preporučam. Dosta se kreativno radi i ja rezultate osjetim već nakon jedne seanse..dakle isplati se na čemu god radili..
Evo broja pa je najbolje direktno pitati (tako sam i ja krenula) - 091 523 8736"
[Vrh] Go down
Admin
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke   PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptypet tra 17, 2009 10:29 pm

Hmmm scratch
Ne znam za ostale, ali budući da ne znam baš puno o Gestalt terapiji, pokušat ću potražiti neke informacije i otvoriti topic. (Ako ima netko tko zna - dobrodošao/-la!)
U svakom slučaju puno ti hvala!
[Vrh] Go down
harry

harry

PostajNaslov: Gestalt terapija   PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptysub tra 18, 2009 8:24 am

Gestalt terapija

Gestalt terapija je humanistička psihoterapijskih škola, čiji je cilj povećati polje svjesnosti u određenom području doživljavanja, kao i povećati sposobnost pojedinca da osvijesti svoje automatsko reagiranje (navike) u pojedinoj situaciji i time sebi omogući izbor djelovanja u toj situaciji.

Cilj Gestalt terapije

Jedan od ciljeva, ako ne i najvažniji, Gestalt terapije je - promjena podrške u okolini za podršku u samoj/me sebi. Gestalt terapeut ne pruža klijentu «pomoć» kroz savjete i instrukcije, jer bi na taj način pružio svoje odgovore i svoju svjesnost. A svaka osoba treba potražiti i naći svoje odgovore
jer će jedino tako sam/a određivati svoj put. U Gestalt terapiji nastoji se da klijent/ica u što većoj mjeri sam/a provodi svoju terapiju dok je terapeut promatrač, komenator i vodič terapijskog procesa.

[Vrh] Go down
Admin
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke   PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptysub tra 18, 2009 4:03 pm

tibisou

Puno hvala!
Otvorit ću novi topic u okviru ovog dijela foruma, o psihoterapiji.
[Vrh] Go down
harry

harry

PostajNaslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke   PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptysub tra 18, 2009 5:33 pm

Ima i stranica na Engleskom,ali ja i engleski,voda i vatra!
[Vrh] Go down
enea

PostajNaslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke   PSIHOTERAPEUTI - preporuke Emptypet pro 17, 2010 3:42 pm

zna li netko nekog psihijatra na području Istre (Poreč, Pazin, Pula....=????
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke   PSIHOTERAPEUTI - preporuke Empty

[Vrh] Go down

PSIHOTERAPEUTI - preporuke
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.