Oglasi |
|
Latest topics | » Socijalna anksioznostned kol 14, 2016 12:43 am by akadead » F07 Poremećaji ličnosti i ponašanja uzrokovani bolešću, oštećenjem i disfunkcijom mozgapet srp 29, 2016 1:25 pm by Vanesa Belan » F20 SHIZOFRENIJAsri srp 13, 2016 11:41 am by Dado007 » F23 Akutna i prolazna mentalna oboljenjačet lis 15, 2015 8:44 pm by Admin » F00 Demencija u Alzheimerovoj bolestipon lis 05, 2015 10:15 am by Admin » F40.0 Agorafobijapet ruj 18, 2015 7:41 pm by Admin » Kako se nositi sa smrću bliske osobe?čet vel 26, 2015 9:29 pm by Nara » F1x.2 Apstinencijski sindromsri vel 18, 2015 6:20 pm by akadead » F32 DEPRESIJAned sij 04, 2015 10:10 pm by Admin » NERAZUMIJEVANJEsri lip 04, 2014 1:15 pm by akadead » Prekomjereno znojenje - zbog stresa?pon lip 02, 2014 7:22 am by Admin » Samoozljeđivanje (samoranjavanje)čet svi 22, 2014 10:19 am by akadead » F60.6 Anksiozni (izbegavajući) poremećaj ličnostipet tra 11, 2014 9:37 pm by akadead » Pjesnički kutakned pro 22, 2013 9:40 pm by marny » Smiješne slikeuto stu 12, 2013 9:59 pm by Admin |
BRBLJAONICA |
|
studeni 2024 | pon | uto | sri | čet | pet | sub | ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of Psihijatrija on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Psihijatrija on your social bookmarking website |
|
feeds | |
|
| PSIHOTERAPEUTI - preporuke | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
7heaven
| Naslov: PSIHOTERAPEUTI - preporuke sub oľu 14, 2009 12:26 am | |
| Zna li netko, može li se u Zagrebu privatno na psihoanalizu? | |
| | | harry
| Naslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke sub oľu 14, 2009 11:15 am | |
| Kod svakog psihijatra koji obavlja privatnu praksu,no to ne znaći da je i najbolji izbor!Posavjetujte se sa liječnikom opće prakse neka Vas uputi ili pogledajte pod SOS post! | |
| | | 7heaven
| Naslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke sub oľu 14, 2009 11:41 pm | |
| Kako kod svakog? Pa nisu svi psihoanalitički educirani, nisu svi čak niti psihoterapeuti! Moja liječnica nije iz Zagreba pa sumnjam da će znati. A i ne treba mi uputnica, nije mi ništa. Nego se radi o tome da i sama krećem u edukaciju za psihoterapeuta pa bih u tu svrhu htjela proći terapiju i sama. Tako da mislim da ću to morati kod privatnika. | |
| | | harry
| Naslov: odgovor ned oľu 15, 2009 9:16 am | |
| - 7heaven je napisao/la:
- Kako kod svakog? Pa nisu svi psihoanalitički educirani, nisu svi čak niti psihoterapeuti!
Moja liječnica nije iz Zagreba pa sumnjam da će znati. A i ne treba mi uputnica, nije mi ništa. Nego se radi o tome da i sama krećem u edukaciju za psihoterapeuta pa bih u tu svrhu htjela proći terapiju i sama. Tako da mislim da ću to morati kod privatnika. Ne mogu naslutiti kojim područjem se želite baviti no mogu Vam dati e-mail doktorice psihoterapeutkinje koja između ostalog vodi i psihosocijalnu pomoć žena oboljelih od raka dojke : marijana.bras@kbc-zagreb.hrnadam se da će vam biti od koristi ova informacija! | |
| | | 7heaven
| Naslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke ned oľu 15, 2009 3:11 pm | |
| Hvala! Završila sam EMDR. Krećem s edukacijom iz REBT i također TA. A krajnja ambicija mi je završiti i psihoanalizu (zato sam mislila na neki način već krenuti s time). | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke pon oľu 16, 2009 8:49 am | |
| Ooooo, već vidim kako će nam 7heaven biti korisna na forumu! Dobro nam došla! Držimo ti fige na rukama i nogama! Što se tiče same psihoanalize, povremeno baci pogled na gornji dio stranice, gdje su Google oglasi - tu i tamo se pojavi poneki takav oglas, možda ti bude "upotrebljiv". | |
| | | 7heaven
| Naslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke uto tra 14, 2009 10:15 pm | |
| Evo iskustvo jedne moje kolegice, Gestalt je u pitanju:
"Ok, to je grupa Sanje Horvat , psihoterapeutkinje koja radi i privatno na lokaciji kod kvatrića. Moguća je individualna terapija i grupna. Grupna terapija ti ima stupnjeve npr. početni, napredni itd. koji traju po 6 mjeseci i dosta se radi (jednom tjedno - četvrtak po 2h). Cijena po susretu (kako ind. tako i grupno) je 100 kn što je jako pristupačno. Nisam još bila na indiv. ali za grupnu ju toplo preporučam. Dosta se kreativno radi i ja rezultate osjetim već nakon jedne seanse..dakle isplati se na čemu god radili.. Evo broja pa je najbolje direktno pitati (tako sam i ja krenula) - 091 523 8736" | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke pet tra 17, 2009 10:29 pm | |
| Hmmm Ne znam za ostale, ali budući da ne znam baš puno o Gestalt terapiji, pokušat ću potražiti neke informacije i otvoriti topic. (Ako ima netko tko zna - dobrodošao/-la!) U svakom slučaju puno ti hvala! | |
| | | harry
| Naslov: Gestalt terapija sub tra 18, 2009 8:24 am | |
| Gestalt terapijaGestalt terapija je humanistička psihoterapijskih škola, čiji je cilj povećati polje svjesnosti u određenom području doživljavanja, kao i povećati sposobnost pojedinca da osvijesti svoje automatsko reagiranje (navike) u pojedinoj situaciji i time sebi omogući izbor djelovanja u toj situaciji. Cilj Gestalt terapijeJedan od ciljeva, ako ne i najvažniji, Gestalt terapije je - promjena podrške u okolini za podršku u samoj/me sebi. Gestalt terapeut ne pruža klijentu «pomoć» kroz savjete i instrukcije, jer bi na taj način pružio svoje odgovore i svoju svjesnost. A svaka osoba treba potražiti i naći svoje odgovore jer će jedino tako sam/a određivati svoj put. U Gestalt terapiji nastoji se da klijent/ica u što većoj mjeri sam/a provodi svoju terapiju dok je terapeut promatrač, komenator i vodič terapijskog procesa. | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke sub tra 18, 2009 4:03 pm | |
| Puno hvala! Otvorit ću novi topic u okviru ovog dijela foruma, o psihoterapiji. | |
| | | harry
| Naslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke sub tra 18, 2009 5:33 pm | |
| Ima i stranica na Engleskom,ali ja i engleski,voda i vatra! | |
| | | enea
| Naslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke pet pro 17, 2010 3:42 pm | |
| zna li netko nekog psihijatra na području Istre (Poreč, Pazin, Pula....=???? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: PSIHOTERAPEUTI - preporuke | |
| |
| | | | PSIHOTERAPEUTI - preporuke | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |