Psihijatrija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Psihijatrija

mentalno zdravlje, psihičke tegobe, ovisnosti i slični poremećaji

Početna stranicaPočetna stranica  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  
Login
Korisničko ime:
Zaporka:
Loginiraj me automatski: 
:: Zaboravih zaporku
Navigation
 Portal
 Index
 Članstvo
 FAQ
 Pretraľnik
Oglasi
Anksioznost Depresija on Facebook
Latest topics
» Socijalna anksioznost
Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar ) Emptyned kol 14, 2016 12:43 am by akadead

» F07 Poremećaji ličnosti i ponašanja uzrokovani bolešću, oštećenjem i disfunkcijom mozga
Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar ) Emptypet srp 29, 2016 1:25 pm by Vanesa Belan

» F20 SHIZOFRENIJA
Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar ) Emptysri srp 13, 2016 11:41 am by Dado007

» F23 Akutna i prolazna mentalna oboljenja
Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar ) Emptyčet lis 15, 2015 8:44 pm by Admin

» F00 Demencija u Alzheimerovoj bolesti
Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar ) Emptypon lis 05, 2015 10:15 am by Admin

» F40.0 Agorafobija
Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar ) Emptypet ruj 18, 2015 7:41 pm by Admin

» Kako se nositi sa smrću bliske osobe?
Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar ) Emptyčet vel 26, 2015 9:29 pm by Nara

» F1x.2 Apstinencijski sindrom
Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar ) Emptysri vel 18, 2015 6:20 pm by akadead

» F32 DEPRESIJA
Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar ) Emptyned sij 04, 2015 10:10 pm by Admin

» NERAZUMIJEVANJE
Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar ) Emptysri lip 04, 2014 1:15 pm by akadead

» Prekomjereno znojenje - zbog stresa?
Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar ) Emptypon lip 02, 2014 7:22 am by Admin

» Samoozljeđivanje (samoranjavanje)
Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar ) Emptyčet svi 22, 2014 10:19 am by akadead

» F60.6 Anksiozni (izbegavajući) poremećaj ličnosti
Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar ) Emptypet tra 11, 2014 9:37 pm by akadead

» Pjesnički kutak
Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar ) Emptyned pro 22, 2013 9:40 pm by marny

» Smiješne slike
Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar ) Emptyuto stu 12, 2013 9:59 pm by Admin

BRBLJAONICA
Panic Away - kako se riješiti anksioznosti i paničnih napada
BLOG
rujan 2023
ponutosričetpetsubned
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Pretraľnik

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Social bookmarking
Social bookmarking reddit      

Bookmark and share the address of Psihijatrija on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Psihijatrija on your social bookmarking website
Statistika
Poll

Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar )

Go down 
Autor/icaPoruka
IvanK

Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar ) Empty
PostajNaslov: Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar )   Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar ) Emptysri lip 06, 2012 6:19 pm

Prvo, poštovanje svima, novi sam clan i ovo mi je prvi post, no da ne duljim;
Prica pocinje prije par godina kad sam dozivio svoj prvi panicni napadaj, na radnom mjestu, potpuno nicim izazvan, bar ja tako mislim. Nakon toga je slijedio jedan period u kojem sam se jako bojao da se ne ponovi isto, a ponavljalo se. Medjutim, nekako sam se trudio da zadrzim hladnu glavu, nastavio sam normalno ic na posao i svirati u medjuvremenu ( inace sam glazbenik ). To je bilo jako tesko, izac na pozornicu pred 500 ljudi i onda te na pola neke pjesme uhvati napad.....ali nekako bi "iskulirao" i eventualno bi proslo.
Mozda godinu dana nakon prvog napada konacno sam odlucio poc u doktora da vidimo sto je. Diagnozirao mi je anksioznost i dao da pijem Misar ( 0.25 ) i Citalon. Situacija se naglo i drasticno popravila na bolje, jednostavno su napadi stali, a kad bi osjetio da bi mogao doc, popio bi jedan Misar i smirio se. Nedugo iza sam prestao pit Citalon na svoju ruku jer sam nekako osjetio da mi ne treba. I mislim da sam bio u pravu jer je situacija ostala ista ( znaci dobra ).
Taj isti Misar pijem vec otprilike 4 godine, ista doza, nista se nije ni povecavalo a ni smanjivalo. Moje pitanje je, jeli ima kakav nacin za konacno se vise rijesit tih prokletih tableta? Istina, imam jos te napade, medjutim nisam vise siguran jeli to stvarno to ili je neka vrsta autosugestije. Nemam problema sa druzenjem, ni poc na kavu, ni izac van, ni svirat pred publikom, ni putovanjima itd itd, ljudi cak nista ni ne primjecuju na meni kad i sam mislim da imam napad. I kad se pojavi ( znaci klasicna depersonalizacija, vrtoglavica itd ) nije me vise strah nego samo razmisljam " pa dobro vise dokad ovako?".
Ukratko, zivim i funkcioniram najnormalnije ali pocinjem osjecati da ovisim o tim tabletama jer jednostavno vise ne znam kako ih je ne piti. Znam da ako podjem u svog doktora da ce mi reci " nemoj ih piti mjesec dana pa mi javi kako si", mislim, toliko mogu i sam. Ali u tih mjesec dana moram i zivit i radit, a nuspojave bi mogle bit Bog zna kakve.
Nadam se da ovo ima nekog smisla i da ce te razumijeti sta sam zelio reci. Ako itko ima kakav savjet, bio bi jako jako zahvalan.
[Vrh] Go down

Prvi post, treba mi mala pomoć ( misar )
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.