Psihijatrija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Psihijatrija

mentalno zdravlje, psihičke tegobe, ovisnosti i slični poremećaji

Početna stranicaPočetna stranica  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  
Login
Korisničko ime:
Zaporka:
Loginiraj me automatski: 
:: Zaboravih zaporku
Navigation
 Portal
 Index
 Članstvo
 FAQ
 Pretraľnik
Oglasi
Anksioznost Depresija on Facebook
Latest topics
» Socijalna anksioznost
F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyned kol 14, 2016 12:43 am by akadead

» F07 Poremećaji ličnosti i ponašanja uzrokovani bolešću, oštećenjem i disfunkcijom mozga
F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypet srp 29, 2016 1:25 pm by Vanesa Belan

» F20 SHIZOFRENIJA
F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptysri srp 13, 2016 11:41 am by Dado007

» F23 Akutna i prolazna mentalna oboljenja
F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyčet lis 15, 2015 8:44 pm by Admin

» F00 Demencija u Alzheimerovoj bolesti
F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon lis 05, 2015 10:15 am by Admin

» F40.0 Agorafobija
F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypet ruj 18, 2015 7:41 pm by Admin

» Kako se nositi sa smrću bliske osobe?
F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyčet vel 26, 2015 9:29 pm by Nara

» F1x.2 Apstinencijski sindrom
F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptysri vel 18, 2015 6:20 pm by akadead

» F32 DEPRESIJA
F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyned sij 04, 2015 10:10 pm by Admin

» NERAZUMIJEVANJE
F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptysri lip 04, 2014 1:15 pm by akadead

» Prekomjereno znojenje - zbog stresa?
F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon lip 02, 2014 7:22 am by Admin

» Samoozljeđivanje (samoranjavanje)
F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyčet svi 22, 2014 10:19 am by akadead

» F60.6 Anksiozni (izbegavajući) poremećaj ličnosti
F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypet tra 11, 2014 9:37 pm by akadead

» Pjesnički kutak
F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyned pro 22, 2013 9:40 pm by marny

» Smiješne slike
F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyuto stu 12, 2013 9:59 pm by Admin

BRBLJAONICA
Panic Away - kako se riješiti anksioznosti i paničnih napada
BLOG
studeni 2024
ponutosričetpetsubned
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Pretraľnik

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Social bookmarking
Social bookmarking reddit      

Bookmark and share the address of Psihijatrija on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Psihijatrija on your social bookmarking website
Statistika
Poll

F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ

Go down 
+26
SamoPitam
Dubravka O.
gogescu
mo!
medo
poljuljana
Obican_covjek
evdokija
mala maza
mona04
loulou
markop3
tommy13
stari konj
lazes melita
azra-73
tvini
smiljana
optimisticna
nada
Sunce
Kate
arduana
harry
kaa3091
Admin
30 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
Sunce

Sunce

F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyuto srp 07, 2009 10:12 am

Optimistična, prvo ti želim dobrodošlicu, pa onda i udjeljujem kompliment na odabiru nicka..optimizam je ono što nam svima treba.. Very Happy
Zatim..Kate draga..svaka čast! Tako ćeš i u more, jel da lutko?
Prvo smoči prstiće nogu..pa gležanj, kolino..pa malo po malo..bit će ti lipo..
Tako mi je drago što tako razmišljaš i što si borac.A to ti je dobitna kombinacija.
[Vrh] Go down
optimisticna

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyuto srp 07, 2009 10:55 am

Hvala ti sunašc.. Kaže admin da si ti iz Splita (ja sam pitala ima li ko iz splita ili okolice) pa eto ko zna možemo se i u živo okupit Smile)
[Vrh] Go down
Admin
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyuto srp 07, 2009 1:56 pm

Sunce je napisao/la:
Prvo smoči prstiće nogu..pa gležanj, kolino..pa malo po malo...

Hehehe Sunči, drago mi je da si nam se vratila. Ovako ti inače i ja ulazim, najprije nožni palac, pa dva puta vrisnem, pa kažiprst na ruci, pa onda opet vrištanje kako je ledeno... i potraje to...
[Vrh] Go down
Sunce

Sunce

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyuto srp 07, 2009 2:23 pm

neka, neka..sve što traje dobro je.. lol!
[Vrh] Go down
Sunce

Sunce

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyuto srp 07, 2009 4:19 pm

e jesan, iz st san, a odakle može bit Sunce nego iz st?
haha ovo je naravno šala mala, svi znamo da je Sunce u svima nama..
Optimistična, tako ti dobro stoji nick, pa vidiš, već si nas i okupljat počela! Very Happy
[Vrh] Go down
optimisticna

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyuto srp 07, 2009 8:05 pm

ma ludilo...skupit ćemo se mi još više... tribamo svi bit optimistična sunašca Smile)))
[Vrh] Go down
smiljana

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptysri srp 22, 2009 9:25 am

Pozdrav svima...
upravo sam se registrirala i ne snalazim se baš.Već dugo duuuuuuuugo vremena patim od anksioznosti-panični napadi.Pomagajte...
[Vrh] Go down
arduana

arduana

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptysri srp 22, 2009 10:59 am

Prvo,dobro došla.Ja uvjek svima ponavljam isto,pa moram i tebi.Već si jesi pomogla,registriravši se ovdje.Ovaj forum je lijek za dušu.Postao je dio naše svakodnevnice.Ovdje su sve iskreni,dobri ljudi koji pomažu sebi i drugima.Mi smo jedan tim,mi smo kolo anđela,ratnika,optimista,realista.Došavši ovdje došla si u jedan dio raja.Polako nam pričaj svoju priču,kad god osjetiš da trebaš,javi se.
[Vrh] Go down
Admin
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptysri srp 22, 2009 12:25 pm

Dobro nam došla, Smiljana! Evo, naša draga Arduana ti je rekla sve - prvi korak si napravila, druži se s nama i kad tad naići će neka rečenica ili riječ koja će te potaknuti na komentar i polako ćeš se početi otvarati i pričati svoju priču, ukoliko to već ne uspiješ i ranije. Tako je praktički i nastao ovaj forum - najprije su otvorene teme sa šiframa dijagnoza, onda su se na to nadovezale terapije i simptomi - i svatko od nas pronašao se u nečemu. Tako ćeš i ti I love you
Ako želiš, možeš si i sama otvoriti svoj SOS topic (naći ćeš tamo i naše SOS-ove), kao kutak koji će biti posvećen samo tebi.
Puno pozdrava, snage i hrabrosti,
Renči
[Vrh] Go down
tvini

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 11:01 am

Evo,ako mogu i ja bih vam se pridružila u borbi protiv panike.E i pozdravljam ove iz St.Pomoć će mi svaki savjet,jer je ovo više neizdrživo.
[Vrh] Go down
Admin
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 11:56 am

Dobrodošla, Tvini!

F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 921105
[Vrh] Go down
azra-73

azra-73

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 12:10 pm

F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 850789 Dobro došla
[Vrh] Go down
tvini

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 1:21 pm

Hvala vam na dobrodošlici F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Icon_cheers ,pišemo se ubuduće,nadam se šta češće i s dobrim novostima.
[Vrh] Go down
optimisticna

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 1:34 pm

Ciao tvini.. jesi li iz Splita? Smile)
[Vrh] Go down
tvini

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 4:43 pm

optimisticna je napisao/la:
Ciao tvini.. jesi li iz Splita? Smile)
jesam,i ti isto?
[Vrh] Go down
optimisticna

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 7:45 pm

aha. možemo i na privatne poruke,ako ne želiš ovde tipkat. koji je tvoj problem. inaće ja ne znam nikoga iz splita da ima napade panike i nešto slično, a znam da ih ima masu... koliko imaš godina..
[Vrh] Go down
harry

harry

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 7:49 pm

Cure, niste fora, ipak je ljepše podijeliti strahove sa nama.... F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Icon_exclaim F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Icon_biggrin
[Vrh] Go down
azra-73

azra-73

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 8:02 pm

E moj Harry pa valjda je i svrha ovog foruma da ono što napišemo,proživimo,osjećamo ,da to neko ovdje pročita,pa da mu olakšamo,kao što ste olakšali meni i mnogim drugima.Ali eto,šta je tu je.
[Vrh] Go down
optimisticna

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 8:06 pm

ma znam da je bolje da pišemo da svi vide, al ima nekih šta traže savjet preko p.p.-a.. Smile
[Vrh] Go down
harry

harry

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 8:09 pm

azra-73 je napisao/la:
E moj Harry pa valjda je i svrha ovog foruma da ono što napišemo,proživimo,osjećamo ,da to neko ovdje pročita,pa da mu olakšamo,kao što ste olakšali meni i mnogim drugima.Ali eto,šta je tu je.
Pa pozitivna iskustva stoje iza mojih rijeći, i zašto se sakrivati u PP!?!? Kako da saslušamo i pokušamo pomoći, olakšati, savjetovati........? Ili griješim?
[Vrh] Go down
azra-73

azra-73

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 8:18 pm

Ja stvarno ne razumijem.MIŠLJENJE ljudi ovdje mi je važno,ljudi koje su prošli ovo kroz što ja prolazim(niko to ne može shvatiti,muž,otac,majka).Ljudi koje za krize znaju reći"PROĆI ĆE",jer su to doživjeli;koji znaju da i dobra razdoblja budu i prođu,ali isto tako i loša;ljudi koji iako sami imaju probleme tako nesebično pomažu jedni drugima.I ovaj forum ima svrhu,ljudsku,pruža ruku.Zato ne znam zašto se kriti ionako se krijemo od svih ostalih.
[Vrh] Go down
optimisticna

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 8:19 pm

ma ok je.. ne tribamo sad razglabat o tome danima ako sam nekom predložila da me može pitat savjet na p.p. cura je iz mog grada pa sam mislila da se možda nađemo ili tako nešto...
[Vrh] Go down
harry

harry

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 8:23 pm

@ optimistična, ne forsirati, sve u svoje vrijeme.....F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 000203FC

[Vrh] Go down
optimisticna

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 8:29 pm

Da, znam... polako. neznam šta vi svi koristite,al mene je homeopatija spasila, sad tu i tamo uzmem pola seroxata. a prije sam i sa 2 dnevno bila luda.. F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Icon_basketball
[Vrh] Go down
harry

harry

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 8:33 pm

Da, znam... polako. neznam šta vi svi koristite,al mene je homeopatija spasila, sad tu i tamo uzmem pola seroxata. a prije sam i sa 2 dnevno bila luda.. F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Icon_basketball
https://psihijatrija.forumhr.com/f40-f48-neurotski-i-somatoformni-poremeaji-i-poremeaji-izazvani-stresom-f45/f431-posttraumatski-stresni-poremeaj-ptsp-t194.htm#7037
Predzadnji post......
[Vrh] Go down
azra-73

azra-73

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 9:03 pm

ma ok je.. ne tribamo sad razglabat o tome danima ako sam nekom predložila da me može pitat savjet na p.p. cura je iz mog grada pa sam mislila da se možda nađemo ili tako nešto...
draga optimistična nisam mislila da te previše kritikujem nego samo da ukažem na F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 364985 korist ovog foruma
[Vrh] Go down
tvini

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 10:15 pm

Optimistična,i ja bih tebe volila upoznat,jer isto tako ne znam nikog ko ima ovaj problem,a da je iz mog grada.A naravno i ostale,nadam se F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Herz E i ja uzimam homeopatiju,zadnjih god.dana.Nisam pila nikakve lijekove a mučim se s ovim stanjem 10.god.Nemojte me,molim vas, napadat šta ne pijem lijekove.I mene je ovo,kao i vas strefilo iznenada,a do tada sam sve obavljala sama(imam dvoje djece i supruga).A sad jedva do dućana odem.Kad je netko sa mnom(moram ga dobro poznavat F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Icon_biggrin )već mi je lakše i mogu ić svugdje.Teško mi je sad napisat moj život zadnjih godina ,u par rečenica.Tako mi je drago šta sam vas našla F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 982865
[Vrh] Go down
harry

harry

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypon pro 28, 2009 10:20 pm

[Vrh] Go down
optimisticna

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyuto pro 29, 2009 8:59 am

azra-73 je napisao/la:
draga optimistična nisam mislila da te previše kritikujem nego samo da ukažem na F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 364985 korist ovog foruma

ma sve pet F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Icon_rendeer
[Vrh] Go down
optimisticna

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyuto pro 29, 2009 9:01 am

tvini je napisao/la:
Optimistična,i ja bih tebe volila upoznat,jer isto tako ne znam nikog ko ima ovaj problem,a da je iz mog grada.A naravno i ostale,nadam se F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Herz E i ja uzimam homeopatiju,zadnjih god.dana.Nisam pila nikakve lijekove a mučim se s ovim stanjem 10.god.Nemojte me,molim vas, napadat šta ne pijem lijekove.I mene je ovo,kao i vas strefilo iznenada,a do tada sam sve obavljala sama(imam dvoje djece i supruga).A sad jedva do dućana odem.Kad je netko sa mnom(moram ga dobro poznavat F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Icon_biggrin )već mi je lakše i mogu ić svugdje.Teško mi je sad napisat moj život zadnjih godina ,u par rečenica.Tako mi je drago šta sam vas našla F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 982865

jel ti pomaže homeopatija, kod koga ideš u St. jel možeš opisat simptome i kako kod tebe to ide.. ps. koji si kvat. heheh F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 920142
[Vrh] Go down
harry

harry

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyuto pro 29, 2009 9:07 am

[Vrh] Go down
Admin
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptysub sij 02, 2010 10:24 pm

tvini je napisao/la:
...do tada sam sve obavljala sama... A sad jedva do dućana odem.Kad je netko sa mnom(moram ga dobro poznavat F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Icon_biggrin )već mi je lakše i mogu ić svugdje...

Very Happy da samo znaš kako mi ovo poznato zvuči... Ali moguće je tome stati na kraj, a to je najvažnije!
[Vrh] Go down
lazes melita

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyuto tra 27, 2010 8:16 am

ima li koga? Smile

nakon prve seanse kod psihoterapeuta piše mi dijagnoza F41.2-mješovit anksiozni i depresivni poremećaj (ako sam dobro napisala Wink ).
predložena mi je psihoterapija u kombinaciji sa Ciprolexom.

neznam dali da odma počnem piti taj AD ili da si dam vremena,možda će mi kroz razgovor biti bolje? F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Confused
[Vrh] Go down
stari konj

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyuto tra 27, 2010 10:19 am

Ja sam novi clan al sam sa panikom u ratu dugo vremena,predlazem ti Cipralex od sveg srca,meni je puno pomogao.Ne odlaži,pozdrav svima F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Icon_smile
lazes melita je napisao/la:
ima li koga? Smile

nakon prve seanse kod psihoterapeuta piše mi dijagnoza F41.2-mješovit anksiozni i depresivni poremećaj (ako sam dobro napisala Wink ).
predložena mi je psihoterapija u kombinaciji sa Ciprolexom.

neznam dali da odma počnem piti taj AD ili da si dam vremena,možda će mi kroz razgovor biti bolje? F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Confused
[Vrh] Go down
lazes melita

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyuto tra 27, 2010 12:40 pm

strah me nuspojava ..i svega toga kako bi djelovalo,da mi nebi bilo još gore u vremenu dok cipro ne profunkcionira. F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Icon_eek
[Vrh] Go down
stari konj

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyuto tra 27, 2010 3:16 pm

Nuspojave mi nisu poznate,i nisam nesto zainteresiran da na tu temu razmisljam,a moze ti biti samo gore ako budes cekala dok profunkcionira i razmisljala o tome,trebas to skuziti kao sastavni dio terapije,citirat cu jednu pametnu "casu mjedi jos niko ne popi da je casom zuci na zagrci,casa zuci iste casu mjedi,smijesane najlakse se piju" F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Icon_wink
lazes melita je napisao/la:
strah me nuspojava ..i svega toga kako bi djelovalo,da mi nebi bilo još gore u vremenu dok cipro ne profunkcionira. F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Icon_eek
[Vrh] Go down
Admin
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyuto tra 27, 2010 10:01 pm

Nuspojava može biti ali i ne mora. I ja sam ih se bojala, dok nisam shvatila da je korist koju imam od lijeka daleko veća od štete koja se u početku javila u obliku blažih nuspojava (pospanost, omaglica, zbunjenost). Naravno, nuspojava već odavno nema (hvala Bogu), a korist... pa vidljiva je, nadam se F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Icon_wink
[Vrh] Go down
tommy13

tommy13

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyned svi 16, 2010 3:46 pm

Eto i ja imam dg F 41.2.
Th mi je Xanax SR tbl a 1mg, 2x1 (Misar SR tbl a 1 mg) i Calixta tbl a 30 mg, 1x1 (uvecer).
I za sada je ok, preko dana se puuuunooooooo bolje osijecam
Psihijatrica mi je rekla da, ako mi ne bude bolje, bi uz Calixtu, uvela i Velflaxin, ali mislim da to nece biti potrebno.
Pozdrav:)
[Vrh] Go down
markop3

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptysri svi 19, 2010 2:30 pm

Pozdrav svim "kolegama" koji se bore protiv nekih od navedenih stanja. Ukratko, imam 24 godine, od dijagnoze F41.1 (GAP) liječim se od 9. mj 2007. Prvotno terapija Cipralex, nakon toga ukidanje, ponova pojava simptoma akon pola godina, sada na Seroxat 20 mg zadnjih nešto više od mjesec dana. Zanima me koliko ste aktivno tu, jer moj problem je dosta širok...a htio bih sve što me muči i sve što me zanima napisati u jednom postu...Teško mi je, loše sam, skoro pa ne funkcioniram....osjećam da ću poludjeti i da nikada neću moći živjeti normalnim životom, putovati i biti opušten kao masa drugih ljudi!
[Vrh] Go down
azra-73

azra-73

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptysri svi 19, 2010 6:50 pm

nećeš markop3 poludjeti,koliko god ti to nemoguće zvučalo,jednom će proći.zaista samo od tebe zavisi koliko dugo će to trajati.i meni je bilo i teško.i loše i sad se zna desiti da imam stvarno loš dan,ali riješenje je vrlo jednostavno:ne bježi od mjesta koja te plaše,jer samo hraniš svoj strah,pokušaj,pokušavaj stalno,ne zatvaraj se u kuću,
[Vrh] Go down
lazes melita

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyuto svi 25, 2010 6:30 pm

Admin je napisao/la:
Nuspojava može biti ali i ne mora. I ja sam ih se bojala, dok nisam shvatila da je korist koju imam od lijeka daleko veća od štete koja se u početku javila u obliku blažih nuspojava (pospanost, omaglica, zbunjenost). Naravno, nuspojava već odavno nema (hvala Bogu), a korist... pa vidljiva je, nadam se F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Icon_wink

hvala na podršci,svima...

još ništa nisam počela piti,ali idem jednom tjedno na psihoterapiju privatno i mogu vam reći da se osjećam puno bolje,možda zato šta sam uspila locirati bit mog stanja .
na četvrtoj seansi sam se toliko rasplakala da sam mislila da će mi duša izaći van,ali nije Smile,i od tog trenutka čini mi se kao da sam ugledala svjetlo na kraju tunela.
F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Icon_cheers
[Vrh] Go down
azra-73

azra-73

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptysri svi 26, 2010 7:42 am

eeeeeeeeeeeeej to su odlične vijesti!!!!
[Vrh] Go down
lazes melita

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptysri svi 26, 2010 5:02 pm

izgleda da sam se urekla F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Icon_eek ,jer mi danas i nije tako sjajno.
možda zato šta sutra idem kod dr.
[Vrh] Go down
Admin
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypet svi 28, 2010 8:09 pm

Ma ni ja nisam danas bas u top formi ali pripisujem to promjeni vremena jer svakako igra ulogu, barem kod mene.
Drzim fige!
[Vrh] Go down
azra-73

azra-73

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypet svi 28, 2010 8:31 pm

promjena vremena ima uticaja,ja sam ko na iglama,i ja ti držim fige,samo naprijed!!!
[Vrh] Go down
tommy13

tommy13

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyčet lip 10, 2010 9:00 am

Zbog dg f 41.2 - pijem Xanax SR 2x1 i Mirzaten 20 1x1 (uvecer). I stvarno od kada tu th pijem, nemam ise panicnih napadaja, a i depresija mi se poboljsala.
ALI, u razgovoru s psihijatricom nije bilo ni naznake o ukidanuju terapije. Ja se ne zalim, ali hocu li Xanax morati piti "dok sam ziv" ili kako ?
[Vrh] Go down
Admin
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyčet lip 10, 2010 10:19 pm

Tommy,
U pravilu ne bi trebao. Koliko dugo uzimas navedenu terapiju?

Azra,
Hvala ;-)
[Vrh] Go down
tommy13

tommy13

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptypet lip 11, 2010 9:53 am

Koliko dugo ?
3 mjeseca pa prekid (postupno smanjivanje o 0), pa ponovno isti simptomi, pa opet th u kontinuitetu sada 4 mjeseca bez simptoma.
Eto.
[Vrh] Go down
Admin
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptyuto lip 15, 2010 8:13 pm

Pitaj doktoricu mozes li postupno poceti smanjivati Xanax, malo po malo, pa ako ti bude OK, da ti ga skroz ukloni iz terapije.
[Vrh] Go down
tommy13

tommy13

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Emptysri lip 16, 2010 7:53 am

Strah me i od pomisli ukidanja Xanaxa.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ   F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

F41 DRUGI ANKSIOZNI POREMEĆAJ
[Vrh] 
Stranica 2 / 4.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» F41.1 Anksiozni generalizirani poremećaj (GAP)
» F60.6 Anksiozni (izbegavajući) poremećaj ličnosti
» F40 FOBIČNI ANKSIOZNI POREMEĆAJI
» POREMEĆAJI LIČNOSTI
» F45.0 Somatizacijski poremećaj