Naslov: Re: F34 STALNI POREMEĆAJI RASPOLOŽENJA čet stu 19, 2009 7:40 am
lookweek71 je napisao/la:
za adruana:to je sasvim pravo shto kazesh ja sam se malo potrudio i GospodBog mi je pomogao da se oslobodim greshnog i porochnog zivota . ali shta sada? sad sam na nekakvoj margini jer teshko je veoma ostati chist mislim crkveno gledajuci ako zivis u velikim porocnim bludnim i shto ja znam kakvim vec gradovima. Iskushenja na svakom koraku treba biti chvrst a ako po prirodi nisi takav bjezi u shume planine sela manastire..."Nadji mir i k njemu stremi..."nadam se da me razumijesh.Veeeliki pozdrav iz Rakovice Bgd.Nebojsha [od rodjenja 18.godina Zadranin.]
Ako ti je Bog jednom pomogao opet će.Ali ne očekuj da ćeš ti sjediti ,a "on raditi"za tebe.Svaki naš korak je praćen njegovim pogledom,svaka naša istinska želja,njegovom pomoći.Znam da nije lako riješiti se nekog poroka,u mene su to cigarete,pa ne uspjevam,a ti si se uspio riješiti nečeg mnogo jačeg i to treba da ti je vjetar u leđa za napred.P.S.Ako se zahebavaš ovdje s nama,bolje ti je da se sam ubiješ jer ću te inače ja zadaviti.
lookweek71
Naslov: Re: F34 STALNI POREMEĆAJI RASPOLOŽENJA čet stu 19, 2009 8:27 am
docices sa druge planete,kad ja ovaj svet napustim. i nestace lazi,neverstva i spletaka ipak srce ce ti jauknuti osvrnuces se zbunjen.neshvatajuci sta tu trazis.. i zatreperice slicno senci ili sjaju nocnih maglina. odjek pesme srebrnast.. ma gde,ma sta ja tada bila,plamteci cu osetiti iz druge cak vaseljene, bol tvoje duse osamljene...
uzalud je sve ...ako nemozemo dopreti do tvog sveta...ne cujes ne razumes...ne tumacis...kao da i nama nije lose...vec samo tebi..i ne zahvaljuj kad nije iz srca...
Ruke su mi bile slani pijesak, sanjao sam te Ruke su mi bile na oltaru mnogo godina Zaronjene stijene placu Svjetlost pocinje tihim mijenjanjem mojih pobuda Kao i jucer Iza zavjese Mozda na mom licu nades tragove sjecanja Mozda ne razumijes Ali volim te.
Krenuo sam u dubinu sobe s jasnom namjerom Da materijaliziram nemoguce snagom poruke Razuzdanost histriona blisko odzvanja Neka drugi broje krizeve Kao i jucer Iza zavjese Ono sto me stalno plasi zvuci poznato Mozda ne razumijes Ali volim te.
Otkud osjecaj da gubis pouzdano zalede Umjetnost te cini jacom nego sto pretpostavljas Mozda tvoja slutnja vara, mozda umisljam Htio bih da budes sretnija Kao i jucer Iza zavjese Igracu pred tobom opet ulogu pjesnika Mozda ne razumijes Ali volim te.
Gledaj kako konci aluzije prodiru u svijest Ni tjeskoba kao nijemi svjedok ne vrijedi suvise Stajao sam na peronu ljeta Gospodnjeg Moglo je biti proslo stoljece Kao i jucer Iza zavjese Zamisli da brdo slika putuje svemirom Mozda ne razumijes Ali volim te.
Naslov: Re: F34 STALNI POREMEĆAJI RASPOLOŽENJA pet stu 20, 2009 6:28 am
anita*
Naslov: Re: F34 STALNI POREMEĆAJI RASPOLOŽENJA pet stu 20, 2009 6:34 am
Admin Admin
Naslov: Re: F34 STALNI POREMEĆAJI RASPOLOŽENJA pet stu 20, 2009 11:05 am
Aaaaaa, vidim li ja to tračak svjetlosti i u ovom kutku?
Baš lijepo!
Nebojša, nemoj da moramo primjenjivati fizičko nasilje da bi te udobrovoljili Anita, hvala ti na inspirativnim postovima, posebno na slikama od sinoć, krasne su.
anita*
Naslov: Re: F34 STALNI POREMEĆAJI RASPOLOŽENJA pet stu 20, 2009 3:41 pm
zadovoljstvo mi je
anita*
Naslov: Re: F34 STALNI POREMEĆAJI RASPOLOŽENJA pet stu 20, 2009 6:06 pm
mirise s jutrom tvoj dah osvestan i pomolicu se za tebe i tvoj osmeh andjela,koji snivas usnulim zivotom. zelim ti reci ,ljubav je sve sto zelim probuditi u tebi u meni oko nas . misao koja pokrece moje srce tvoje srce i svet oko nas misli ,osecanja, ljubav. u tebi u meni u nama. u mom snu,tvoja dusa spava. znam i osecam bol , prolaznosti,nestalnosti.. ali jedina stvarnost,jedina sigurnost je taj osecaj koji stvara ljubav ka zivotu ka tebi ka meni ka nama.. nemoj unistiti sebe,nemoj unistiti ljubav!!!!!!!!!!!! u tebi u meni u nama ka zivotu oko nas ah ljubav....!!!!!!! neopipljiva je ali pretvara se u oblik u suze u bol u osmeh i patnju i zelju. budi sretan i ja cu biti i svet ce se radovati sa tobom zbog tebe zbog mene zbog nas... nemoj ubiti sljubav!!!!!!!! ubices nas...ubices svet u nama..............................aneta......................
anita*
Naslov: Re: F34 STALNI POREMEĆAJI RASPOLOŽENJA pet stu 20, 2009 6:23 pm
anita*
Naslov: Re: F34 STALNI POREMEĆAJI RASPOLOŽENJA pet stu 20, 2009 6:25 pm
anita*
Naslov: Re: F34 STALNI POREMEĆAJI RASPOLOŽENJA pet stu 20, 2009 6:35 pm
za renci...ni neznas koliko me menja ovaj forum ...hvala od srca....ovo je za tebe....
anita*
Naslov: Re: F34 STALNI POREMEĆAJI RASPOLOŽENJA pet stu 20, 2009 6:39 pm
a ovo je za nebojsu......kao i za sve dobre ljude na svetu kojima zelim da budu dobro...
lookweek71
Naslov: Re: F34 STALNI POREMEĆAJI RASPOLOŽENJA pet stu 20, 2009 6:42 pm
lookweek71
Naslov: Re: F34 STALNI POREMEĆAJI RASPOLOŽENJA pet stu 20, 2009 9:23 pm
anita*
Naslov: Re: F34 STALNI POREMEĆAJI RASPOLOŽENJA sub stu 21, 2009 6:10 am
saljem ti andjela.neka te cuva...
Admin Admin
Naslov: Re: F34 STALNI POREMEĆAJI RASPOLOŽENJA sub stu 21, 2009 1:32 pm
anita* je napisao/la:
za renci...ni neznas koliko me menja ovaj forum ...hvala od srca....ovo je za tebe....
Ohohoo! Kupila si me! Hvala ti i drago mi je da si našla i svoje mjesto ovdje, a još ako ti i pomaže... super! Nema nam kraja! Tipkamo se!
lookweek71
Naslov: Re: F34 STALNI POREMEĆAJI RASPOLOŽENJA ned stu 22, 2009 11:23 pm
renchi ce me istuci brzo po anitu renchi ljubim te!
Admin Admin
Naslov: Re: F34 STALNI POREMEĆAJI RASPOLOŽENJA pon stu 23, 2009 7:09 am
Nebojša,
nemam uopće ideju zašto bih te trebala tući ali zato imam osmijeh od uha do uha... Pjesma je PRELIJEPA.
pozdrav za mog prijatelja i njegovu ljubav :-)))) od srca... naravno uz punu podrsku da uspeju u svojoj misiji... Kada želiš i sanjaš nešto čitava Vaseljena se zaveri da ostvariš tu svoju želju ili san. Ipak , na tebi je najteži deo - da želiš i sanjaš , a način i potvrdu za ostvarenje tražiš u svome srcu. Sa željom da još dugo i srećno želiš , sanjaš i uspeš…